Livestream: Juleroser med Herborg Kråkevik og Bergen Filharmoniske

Opplev Herborg Kråkeviks suksesskonsept Juleroser i konsertversjon rett hjem i din egen stue!

Opptaket er tilgjengelig til søndag 17. januar.

Vi planlegger Juleroser-konserter med Herborg Kråkevik før jul i 2021.

Meld deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden - og bli blant de første som får informasjon om billettsalg. Se lenke rett under denne teksten. 

Herborg Kråkevik har med seg forfatterne Vigdis Hjorth og Vetle Lid Larssen samt andre gjester, blant annet fra Fargespill. Disse eminente formidlerne vil gi publikum fortellinger, dikt og humoristiske høydepunkt fra Juleroser-heftene. Sammen garanterer de for at det blir adventstemning, julelatter- og tristesser, klassiske julefortellinger og helt rykende ferske tekster fra Norges største kunstnere.

Dette sterke laget kan du oppleve sammen med Bergen Filharmoniske Orkester under ledelse av Torodd Wigum og med trompetvirtuos Mathias Eick som solist. Med andre ord blir dette en helt spesiell opplevelse.

– Dette skal bli ei juleforestilling som snakkar til alle krinkar og krokar av julehjartet vårt! Jul er følsame greier, og kunst gjer alltid godt, om det no er musikk, litteratur eller biletkunst. Me skal gjera alt me kan for å underhalda og røra dykk og forhåpentlig gje alle litt fred i julesinnet, sier Herborg.